Sneijers logo Sneijers&Vunderink Sneijers&Vunderink
Buitenjaloezieen

 

Magazijnweg 4 5683 CW Best
tel. 0499-49 00 21 fax. 0499-49 00 22

Buitenjaloezieën 60 / 80 mm

De buitenjaloezieën in 60 of 80 mm lamellen zijn gemaakt van respectievelijk 0,45 mm en 0,40 mm dik speciale aluminium legering, gekraald en hol - bol gerolvormd uit aluminium band. De lamellen zijn voorbehandeld met een unieke coating, vervolgens in kleur gecoat en gemoffeld voor een maximale weerbestendigheid. De uiterste einden zijn om en om voorzien van geleide pennen welke geruisloos door de zijgeleider glijden. De jaloezieën zijn d.m.v. slingerstang of elektrisch bedienbaar.

 

Buitenjaloezieën 80F mm

De buitenjaloezieën in 80F mm lamellen zijn gemaakt van een speciale aluminium legering, ongekraald en behandeld met een speciale thermische behandeling. De lamellen zijn in kleur gecoat en gemoffeld voor een maximale weerbestendigheid. Bediening door middel van slingerstang of elektrisch

 

Buitenjaloezieën 88 mm

De buitenjaloezieën in 88 mm lamellen zijn gemaakt van 0,45 mm dik speciale aluminium legering, gerolvormd in Z-vorm met een kraal aan beide zijden. Aan één zijde is in de kraal een rubberen pees meegerold voor geluidsdemping en maximale lichtwering. De lamellen zijn voorbehandeld met een unieke coating, vervolgens in kleur gecoat en gemoffeld voor een maximale weerbestendigheid. De uiterste einden zijn links of rechts voorzien van geleide pennen voor een goede geruisloze geleiding in de zijgeleider. De jaloezieën zijn door een sOptioneel; Bediening in de zijgeleiding (EL/SL-88-Z) lingerstang of elektrisch bedienbaar.

                                                                                 

 

 

PhotoPhotoPhoto