Sneijers logoSneijers&VunderinkSneijers&Vunderink
Onderhoud

 

Magazijnweg 4 5683 CW Best
tel. 0499-49 00 21 fax. 0499-49 00 22

Regelmatig onderhoud is belangrijk                                                                                                                  Met onderhoud aan de zonwering wordt vaak (te) lang gewacht. Meestal onderneemt men pas actie als er problemen zijn. Dit leidt vaak tot onverwacht hoge kosten en kan zelfs gevolg hebben dat fabrieksgaranties vervallen.
*
Eenmalig onderhoud ( bestaande systemen).
Voor een éénmalige onderhoudsbeurt kunt u contact opnemen met onze afdeling service en planning. Zij maken een afspraak met u om de huidige systemen kosteloos te inventariseren. Na inventarisatie ontvangt u van ons de offerte t.b.v. het gewenste onderhoud.
*

Preventief onderhoud.

Preventief onderhoud is de meest economisch voordeligste oplossing als het gaat om het behoud van uw licht of warmtewerende systeem. Het voorkomt oplopend achterstallig onderhoud en verlengt de levensduur van het systeem aanzienlijk.

 

Met een preventief onderhoudscontract van Sneijers & Vunderink worden uw licht en/of warmtewerende systemen jaarlijks gecontroleerd op functionaliteit en eventuele gebreken. De datum en de frequentie van uitvoering van het onderhoud worden in gezamenlijk overleg met u bepaald.

*
Maatwerk.

Omdat ieder project, product  en klant zijn of haar specifieke behoefte toont op het gebied van onderhoud en service biedt Sneijers & Vunderink onderhoudscontracten aan welke in samenspraak u op maat gesneden worden. Ons uitgangspunt hierin is dat u slechts betaald voor wat u nodig heeft.

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

PhotoPhotoPhoto