Sneijers logo Sneijers&Vunderink Sneijers&Vunderink
Screens

bedrukt screen 

Magazijnweg 4 5683 CW Best
tel. 0499-49 00 21 fax. 0499-49 00 22

S&V Verticale Glasvezelschermen   (screens)       

*

Systemen :75 / 85 / 85RA / 85SA / 95 / 95R / 95P

*
Eigenschappen Glasvezelscherm.

Verticale glasvezelschermen worden in de regel rechtstreeks vlak op het kozijn gemonteerd.Het glasvezeldoek wordt d.m.v. (verticaal op het kozijn gemonteerde) zijgeleiders over het raam naar beneden gestuurd. Glasvezelschermen zijn een typisch maatwerkproduct wat dankzij verschillende kastvormen en afmetingen harmonieus in de gevelconstructie kunnen worden opgenomen. De kleur van de kast en zijgeleiders zijn standaard leverbaar in naturel geanodiseerd (aluminium kleur) maar kunnen ook gemoffeld worden uitgevoerd in iedere RAL-kleur. Een ander uniek element van glasvezelschermen is de mogelijkheid om bij grote raam partijen de kasten aan elkaar te koppelen en meerdere glasvezeldoeken in een kast te plaatsen.

*
Eigenschappen Glasvezeldoek.

Een veel gebruikte toepassing in warmteregulering is het verticale glasvezelscherm. Door toepassing van een glasvezeldoek wordt de zonnewarmte en straling met 92% gereduceerd. 

Glasvezeldoeken zijn brandvertragend, antistatisch en rot –schimmelvrij. Door het openweefsel techniek blijft het zicht naar buiten overdag gegarandeerd terwijl inkijk van buiten naar binnen onmogelijk blijft. Tevens kunnen glasvezeldoeken in een groot aantal verschillende kleuren en weefdikten geleverd worden.

Nieuw! Het is vanaf heden mogelijk om elke willekeurige bedrukking op uw glasvezeldoek toe te passen! De TNO-geteste duurzaamheid van jaren garandeerd dat uw zonwering uw huisstijl uitstraalt!

*
Bedieningsmogelijkheden.
Verticale glasvezelschermen kunnen worden uitgevoerd in een groot aantal soorten bedieningen. De keuze voor het type bediening kan situatie en product gebonden zijn. Factoren die hier een rol in kunnen spelen zijn: de kozijnconstructie aan binnen en buitenzijde, bereikbaarheid van het raam van binnenuit, afmetingen van het glasvezelscherm.
*

 

PhotoPhotoPhoto