Sneijers logoSneijers&VunderinkSneijers&Vunderink
S&V 95P

 

Magazijnweg 4 5683 CW Best
tel. 0499-49 00 21 fax. 0499-49 00 22

Screen S&V 95P Verticaal zakkend rolscherm

Wijzigingen voorbehouden Versie: 13-07-2004

 

Algemene omschrijving

Lichtregulerings-systeem van gepolivinyliseerd glasvezeldoek in aluminium frame.Alle aluminium onderdelen zijn vervaardigd van Al, Mg, Si 0,5

 

Kast

De zelfdragende kast is vervaardigd van geëxtrudeerde aluminium profielen. De kast heeft een afmeting van 147,5 x 110 mm en de wanddikte bedraagt 1,8 mm. De kast is verkrijgbaar in de ronde uitvoering. Meerdere schermen zijn koppelbaar in één kast en

met één bediening. De kapsteunen van gegoten zamac, dikte 2,5 mm, zijn zo geconstrueerd dat deze direct gemonteerd kunnen worden in de muursteunen.

 

Doekrol

De doekrol is vervaardigd van sendzimir verzinkt staal en heeft een diameter van 48 mm, wanddikte 0,8 mm, of 63 mm, wanddikte 0,9 mm. De diameter van de doekrol is afhankelijk van de bedieningssoort. De doekrol is voorzien van een speciale profilering ter bevestiging van het doek.

 

Onderlijst

De onderlijst is vervaardigd van geëxtrudeerde aluminium. De standaard onderlijst is 20mm breed en 35 mm hoog. De trapezium onderlijst is 20 mm breed en 20 mm hoog. Deze uitvoering is speciaal ontworpen voor de kast met afgeschuinde kap met lip. De onderlijst wordt verzwaard met een volbad thermisch verzinkt stalen staaf in het profiel, die omhuld is met neopreen band om geluidshinder te voorkomen. Voor optimale geleiding langs de staaldraad wordt de onderlijst aan beide zijden voorzien van kunststof nokken.

 

Zijgeleiding / Middengeleiding

De geleiding is vervaardigd van perlon-ommanteld staaldraad, Ø 3 mm.

 

Assemblage

Alle assemblage materialen zijn klasse A2 RVS

 

Oppervlaktebehandeling

De oppervlaktebehandeling betreft de kast, de onderlat, de kapsteunen en de geleiding. De behandelingsmogelijkheden zijn: naturel geanodiseerd of gepoedercoat, laagdikte ca.

60 µm, in elke RAL kleur.

Wijzigingen voorbehouden Versie: 13-07-2004

 

Bediening

De bedieningsmogelijkheden zijn afhankelijk van de kastuitvoering en de afmetingen van het screen.

 

· Oogwindwerk: De wormwieloverbrenging is gemonteerd tegen de kapsteun ter plaatse van de doekrol. Het gesloten huis is zelfsmerend en heeft een overbrenging van 1 : 4. Het oog-windwerk is vanaf buiten te bedienen en voorzien van een losse slingerstang.

 

· Mono: De wormwieloverbrenging is gemonteerd tegen de kapsteun ter plaatsevan de doekrol. Het gesloten huis is zelfsmerend en heeft een overbrenging van 1 : 4. De mono is vanaf binnen te bedienen en voorzien een vaste, knikbare slingerstang of een afneembare, knikbare slingerstang met trompetaansluiting.

 

· Elektrisch: De 230 Volts buismotor is gemonteerd in de doekrol en heeft een ingebouwde eindschakelaar, is voorzien van een thermische beveiliging en is voorzien van een ontstorings-condensator. Het opgenomen vermogen bedraagt ca.

0,8 Ampère. De motoren zijn voorzien van het CE keurmerk.

 

Doek

Gepolivinyliseerd glasvezeldoek, kwaliteit Sergé 525 gr/m². Het doek bestaat uit 58% PVC en 42% glasvezel. De boven- en onderzijde worden voorzien van een lus welke tot 3 m1 in één keer wordt geseald. De zijkanten worden hoogfrequent gelast en versterkt met gewapende band. De doekkleuren volgens de kleurenstalen. De doeken voldoen aan de brandwerendheid-klasse M1 / B1.                                                                                   

 

PhotoPhotoPhoto