Sneijers logo Sneijers&Vunderink Sneijers&Vunderink
Werkwijze

 

Magazijnweg 4 5683 CW Best
tel. 0499-49 00 21 fax. 0499-49 00 22

Werkwijze                                                                                                Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen maakt Sneijers & Vunderink Projectzonwering gebruik van een conceptuele aanpak die er voor zorgt, dat u als klant bij iedere stap in het proces betrokken bent en blijft.

*

Inventarisatie

De inventarisatie procedure wordt altijd door één van onze projectadviseurs geïnitieerd. Tijdens deze procedure, welke uit meerdere ontmoetingen kan bestaan, neemt de projectadviseur samen met u of met uw DMU (Decision Making Unit) het wensen en eisen pakket door. Op basis van dit pakket zal de projectadviseur ter plaatse de technische en bouwkundige haalbaarheid  onderzoeken.
*
Advisering

Afhankelijk van de omvang van het project en de bevindingen op het gebied van technische en bouwkundige haalbaarheid, ontvangt u een advies. Dit advies kan bestaan uit meerdere producten en budgetmogelijkheden, welke onze projectadviseur persoonlijk met u doorneemt.

*
Het Project
Nadat u een keuze heeft gemaakt uit één van onze licht of warmteregulerende systemen wordt het project gestart, en zal onze projectadviseur in samenwerking met de projectleider een overzicht maken van eventuele bouwkundige en technische voorzieningen, evenals de definitieve productiematen opnemen. Gedurende het gehele project blijft onze projectadviseur uw aanspreekpunt.
*
Realisatie

Op het moment dat alle specificaties van het project helder zijn worden de producten voor u besteld. Afhankelijk van het type product en de omvang van het project wordt u door ons geïnformeerd over de levertijden en projectplanning. Om er voor te zorgen dat uw project de juiste aandacht en zorg krijgt, hebben wij de beschikking over een professioneel team van VCA gecertificeerde monteurs die ondersteund worden door ons bedrijfsbureau met professionals op het gebied van projectplanning en engineering. Gedurende de gehele uitvoering van het project wordt u door de projectadviseur op de hoogte gehouden over de voortgang van de werkzaamheden.

*
Nazorg en Evaluatie

Elk project eindigt met nazorg en evaluatie: controle op de naleving van gemaakte afspraken en evaluatie van het project. Op die manier blijft uw organisatie leren van uitgevoerde projecten en stellen wij  evenals u verbeteringen voor de toekomst veilig.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
PhotoPhotoPhoto